Prodlouženo: Akce 1+1 zdarma na kurzy OWD až do konce ledna.

3. 12. 2020

Dárkové poukazy

Vánoce

Dárkové poukazy na kurzy, zážitkové potápění, cestování, plnění, servis, půjčovnu, ale i na nákup zboží. Slevy až 50%.

ALBE | Prodlouženo: Akce 1+1 zdarma na kurzy OWD až do konce ledna.

Dali jsme si tu práci a připravili jsme sadu dárkových poukazů, které lze zakoupit jak online přes náš e-shop Diving.cz nebo osobně přímo v ALBE. Navíc během prosince můžete zakoupit kurzy, ponory na zkoušku, služby, ale i poukazy na nákup zboží za zvýhodněné vánoční ceny. Slevy až 50%.

AKCI na dárkové poukazy prodlužujeme až do 31.1.2021: šance nakoupit 2 kurzy OWD pro začátečníky se slevou tisíců pokračuje – 1 + 1 kurz zdarma. Druhý kurz je jen za cenu certifikace u EDS či PADI.

Naše tipy

OWD kurzy potápění pro začátečníky

  • Pří zakoupení kurzu pro 1 osobu obou potápěčských asociací EDS či PADI, přidáváme cestovní kredit 1,000 Kč a slevujeme 500Kč z obvyklé ceny. Ihned po absolvování kurzu se pak může novopěčený potápěč přidat na výlet a začít sbírat podvodní zkušenosti.
  • 1 + 1 na kurzy OWD – Při zakoupení 2 kurzů EDS či PADI je druhý kurz pouze cenu certifikace 990 až 1 590 Kč. Jde o úsporu až 8 500 Kč.

Výuka kurzů začne během února informační schůzkou s cílem dokončit celý kurz již během května/června. Během léta už tak bude po všem a absolventům kurzu se naskytne možnost potápění kdekoliv na světě. Možnost dokončení OWD kurzů v Chorvatsku, Turecku a dalších destinacích je samozřejmostí.

Ponor na zkoušku pro začátečníky

  • 2 poukazy zakoupíš se slevou 500 Kč. Zážitkový ponor na bazéně Kraví hora je ideální pro rodiny s dětmi (od 10 let) či pro páry bez větších zkušeností ze šnorchlovaní či potápění.

Ponor na zkoušku pro pokročilé

  • 2 poukazy zakoupíš se slevou 12%. Tento dárek je vhodný pro ty, co už ví co a jak a uvítají možnost potápění až do 5m na bazéně Za Lužánkami. Vhodné pro děti od 13 let.

Všechny ponory na zkoušku proběhnou v brněnských bazénech během roku 2021. Bude vypsáno několik termínů již během zimy-jara a tudíž nehrozí, že by se dárek nevyužil.

Cestovní kredit v hodnotě 1,000 Kč až 10,000 Kč – s vánoční slevou až 10%, který lze použít během roku na výlety pořádané ALBE a to kamkoliv dle vypsaného kalendáře. Lokality: české, slovenské, polské lomy, rakouské jezera. Chorvatsko, Turecko, Egypt a další lokality. Online zakoupení zde.

ALBE dárkové poukazy - Vsechny-poukazy-na-stole-zmensene

Z dalších poukazů

Kurzy pro pokročilé – pokud máš doma držitele základní OWD průkazky (je jedné z jaké školy či asociace), můžeš darovat poukaz na specifický kurz od EDS či PADI a to: AOWD, Rescue kurz, Nitrox kurz či Kurz potápění v suchém obleku.

Zapůjčení výstroje na 1 až 5 dnů – máš doma potápěče, který nemá svou vlastní výstroj, se kterou by se mohl potápět? Nevadí, tímto poukazem mu dáváš možnost vypůjčit si novou a bezchybnou hi-tech výstroj Scubapro ať už na výlet pořádaný ALBE nebo klidně i na svůj osobní. Online zakoupení zde.

Nákup zboží v e-shopu Diving.cz nebo přímo v ALBE v hodnotě od 500 Kč do 10 000 Kč. Tento poukaz je super pokud víš, že si chce tvůj potápěč koupit nějakou část výstroje, ale přesně nevíš jakou. Poukaz lze využít jak na značku Scubapro, tak i na další značky všech výrobců potápěčské výstroje: APEKS, Aqualung, Bare, Cressi, DTD, Garmin, Mares, Suunto, Tecline, Ursuit, Vítkovické láhve a další.

Plnění vzduchem 120 až 300 litrů – tento poukaz je vhodný pro potápěče, který už vlastní svou vlastní láhev. Držitel poukazu bude mít během roku 2021 „otevřený účet“ a při plnění již nebude potřebovat platit hotovostí či kartou. Určitě mu tímto dárkem uděláš radost. 

Servis automatiky – tento poukaz v hodnotě 2,300 Kč lze použít na pravidelný servis automatik Scubapro, Oceanic, Atomic, Zeagle či Hollis. Vztahuje se na originální servisní kit a práci technika.

Formy poukazů k dispozici: Digitální zasíláme e-mailem nebo vytištěné zasíláme poštou/Zásilkovnou po celé ČR či k vyzvednutí na prodejně.K tištěným poukazům přidáváme zdarma i vánoční obálku.

Platnost poukazů je do 31.12.2021.