Speciální dobročinný ponor v Lužánkách

10. 3. 2022

Chceš poznat svobodu a klid, které Ti nabízí prostředí ukryté pod vodní hladinou a symbolicky tak i podpořit význam těchto slov, jejichž hodnotu si zvláště v poslední době uvědomujeme a ceníme víc než kdy jindy.

ALBE | Speciální dobročinný ponor v Lužánkách

Chceš poznat svobodu a klid, které Ti nabízí prostředí ukryté pod vodní hladinou a symbolicky tak i podpořit význam těchto slov, jejichž hodnotu si zvláště v poslední době uvědomujeme a ceníme víc než kdy jindy. Važme si toho co máme, stačí okamžik během něhož lze přijít o vše.

Zúčastni se 15. 3. ponoru pro začátečníky i pokročilé na bazéně v Lužánkách, kdy celý výtěžek z akce bude zaslán na účet organizace Člověk v tísni, která zajišťuje humanitární pomoc lidem zasaženým válkou na Ukrajině. Akci povede náš tým zkušených profesionálů.

Tváří události je známý sportovec, potápěč a člen ALBE Karel Abraham.

S nadhledem nad politikou a bez vlajících praporů. Pojď s námi vyjádřit to nejdůležitější, empatii k lidem, kteří potřebují pomoc v nouzi. Nikdy nevíme, kdy budeme potřebovat z jakéhokoliv důvodu něčí pomoc i my.

Ponory na zkoušku pro začátečníky s ALBE jsou o seznámení se s přístrojovým potápěním a také novými lidmi. Naší prioritou je, aby si všichni po ponoru neodnesli jen nové znalosti o potápění, ale také nezapomenutelný zážitek. Tento první ponor ti může otevřít dveře do podvodního světa a proto je pro nás důležité, aby ses cítil během celého programu naprosto v pohodě. Z celé akce pořídíme i fotodokumentaci, kterou Ti po akci poskytneme.

Prerekvizitou ponoru je 12 let věku a dobrý zdravotní stav.

Jak to bude probíhat?

  • 16:00 – sraz v potápěčském centru ALBE na Dukelské třídě 57c (Brno), uvítání, představení týmu
  • 16:15 – 17:00 – proškolení z teorie přístrojového potápění
  • 17:00 – 17:45 – vyzkoušení a převzetí výstroje pro ponor
  • 17:45 – 18:00 – naložení výstroje do aut
  • 18:00 – 18:15 – přesun na bazén Lužánky
  • 18:15 – 19:00 – přesun výstroje na bazén, šatny, sprcha, příprava výstroje
  • 19:00 – 20:00 – ponor na bazéně v případě zájmu až do 5 metrů
  • 20:00 – 20:30 – konec ponoru, úklid výstroje, šatna, sprcha, vrácení výstroje

Na akci jsou vítáni i certifikovaní samostatní potápěči, kteří také chtějí podpořit dobrou věc. Nezáleží jestli jsi OWD nebo instruktor. Všichni jsme tým, který má společný cíl!

Cena ponoru pro začátečníky: 2 022 Kč

Cena kondičního ponoru: 1 011 Kč

Pokud máš zájem přispět více, s radostí přijmeme a následně předáme do správných rukou jakoukoli částku navíc nad stanovený standard. Nemáš zájem se potápět a je ti naše iniciativa sympatická? Můžeš přispět i tak!

Všechny vybrané položky a celková suma budou naprosto transparentní a zveřejněné na našich stránkách. Pokud si budeš přát uveřejnit svoje jméno (firmu), tak rádi vyhovíme. Zveřejněn bude i certifikát od společnosti Člověk v tísni potom, co výtěžek převedeme do cílených míst.

Kapacita události je 10 míst na ponor pro začátečníky a 8 na kondiční ponor pro pokročilé.

Pro přihlášku do programu a případné doplňující dotazy napiš na email info@albe.cz

Těší se na tebe Karel, Petr, Kuba a tým!