ALBE a potápění v pořadu Dobré ráno na ČT2!

11. 9. 2021

Zdeněk z ALBE byl pozván do pořadu Dobré ráno na ČT2 aby během 4 živých vstupů vysvětlil základy potápění. Byla to sranda! 🙂

ALBE | ALBE a potápění v pořadu Dobré ráno na ČT2!

Když jsem dostal pozvánku do pořadu Dobré ráno na ČT2, nevěděl jsme s klukama v ALBE co od toho čekat. Jakou výstroj vzít s sebou do brněnského studia České Televize a co tam budeme řešit. Věděli jsme, že hlavní téma bude potápění, což je hodně obecné téma.

Ranní vstávání ve 4hod ráno nebylo jednoduché, ale stálo to za to. Díky skvělým moderátorům Soňi Baranové a Ondřeji Blahovi jsme vedli celý rozhovor o 4 vstupech (přes 20 min videa) v uvolněné a zábavné formě. Cílovou skupinou byli samozřejmě spíše nepotápěči než potápěči jelikož jsme řešili:

  • jak probíhá kurz potápění a co je k němu potřeba
  • jak funguje potápěčská výstroj
  • kde a jak se lze potápět
  • potápěčské signály a zajímavosti ze světa potápění

Našim cílem v ALBE je představovat potápění co možná nejvíce lidem, ukazovat krásy podvodního světa a to, abychom nadchli do toho úžasného koníčku i mladší generace. Věřím, že se nám to v pořadu Dobré ráno na ČT2 podařilo :-).

Odkaz na online stream z pořadu Dobré ráno naleznete zde. Jde celkem o 4 vstupy, které se odehrály během brzkého rána 25. srpna 2021.

Sepsal Zdeněk Komenda

Další články