Načítám Akce

« Všechny Akce

Ponor na zkoušku v lomu

Recurring event see all

23. 6. 2024 @ 9:00 17:00

Dobrý den všem zájemcům o potápění 🙂

V uvedeném termínu je naplánován program Ponor na zkoušku v lomu se srazem v našem potápěčském centru na Dukelské třídě 57c. Jedná se o vhodnou příležitost pro získání úvodního vhledu do základů přístrojového potápění a průzkumu sladkovodního prostředí. Kompletní program se sestává z teoretického proškolení, úvodního ponoru v kontrolovaných podmínkách bazénu a ponoru v přírodních podmínkách na Lomu Hostěradice (nebo jiné vhodné lokalitě). Během ponoru je možné se setkat se zajímavou sladkovodní faunou (kapři, štiky, candáti, sumci, raci, okouni aj.) nebo lze prozkoumat zajímavé zatopené objekty a atrakce. V ideálních sezónních podmínkách (červen-září) se teplota vody pohybuje kolem 20st. C a více. Ponor je situován do hloubky 5-6 m.

Detailní popis „Ponoru na zkoušku v lomu“ lze nalézt na stránce kurzu.
V případě zájmu/registrování se na událost si prosím pečlivě přečtěte následující informace.

Plán události:
9.00 – teoretické proškolení, zkouška a převzetí potápěčské výstroje (ALBE)
11.15 – přesun na bazén
12.00 – hodinový ponor v kontrolovaných podmínkách bazénu
12.30 – přesun na lom
13.30 – příprava ponoru
14.30 – ponor v lomu
16.15 – odjezd z lokality
17.00 – návrat do ALBE, vrácení výstroje, debriefing a zakončení

Při zájmu o účast v tomto programu se zaregistruj v rezervačním systému ALBE (v případě doplňujících otázek se obraťte na info@albe.cz nebo +420 735 004 072).

Co s sebou?

Plavky, ručník, pantofle, dobrá nálada 🙂

Vezměte si prosím s sebou na událost dostatek tekutin a svačinu. Pokud máte zakoupený poukaz vezměte ho prosím s sebou k nahlédnutí, jeho identifikátor prosím uveďte do políčka při registraci na termín. Pokud nemáte zakoupený poukaz, uveďte do políčka pro poukaz poznámku: „nemám“. Dále prosíme o uvedení do poznámky při registraci zda počítáte na lokalitě s doprovodem na povrchu, případně i potápěčským doprovodem. Na akci musíme provozovateli lomu nahlásit množství osob a vozidel.

Dopravu na lokalitu si účastníci zajišťují individuálně, po celou dobu programu také zodpovídají za zapůjčenou výstroj včetně jejího transportu. Parkování je možné u prodejny ALBE, u bazénu v Kohoutovicích i na lomu.

V případě zájmu o dopravu na lokalitu a transport výstroje na lokalitu, může ALBE nabídnout několik volných míst v omezené kapacitě. Poplatek za transfer a převoz potápěčské výstroje je 250 Kč.

V případě zrušení rezervace je nutné toto provést alespoň 48 hodin před zahájením, jinak bude účtován storno poplatek 50% z ceny služby.

Tak teď už jen hurá do vody!!

Těší se na vás
ALBE tým

Podrobnosti

Datum:
23 června
Čas:
9:00 – 17:00
Cena:
2990Kč
Rubriky Akce:
,
Štítky Akce:
,
Webová stránka:
https://www.albe.cz/kurzy/pnz-lom/

Pořadatel

ALBE
Telefon:
735004072
Email:
info@albe.cz
Webová stránka:
www.albe.cz