Tipy na vánoční dárky pro potápěče

12. 11. 2021

Ježíšek už skoro klepe na dveře a my pro vás máme tipy jak potěšit své blízké potápěče 🙂

ALBE | Tipy na vánoční dárky pro potápěče

Vánoce se blíží a ty máš doma potápěče, nebo jste celá rodina nadšených potápěčů? Dárek spojený s potápěním vždy udělá radost, ať už jde o knihu nebo třeba součást výstroje. Na e-shopu diving.cz nabízíme přes 2000 produktů a v naší kamenné prodejně na Dukelské třídě 1560/57c s velkými skladovými zásobami spoustu možných dárků, které potěší všechny od dětí až po technické potápěče. Najdeš u nás skladem výrobky od prémiové značky Scubapro, ale i od řady dalších brandů. Zkrátka Vánoce vyřešíš u nás!

Celou nabídku vánočních tipů pro Ježíška najdeš v naší speciální sekci na Diving.cz/Vanoce.

Dárky lze vyzvednout osobně na prodejně, nad 500 Kč doručujeme po celé ČR zdarma přes Zásilkovnu či PPL.

Přemýšlíš čím přesně svého potápěče nebo potápěčku obdarovat? Zde najdeš naše tipy na dárky, co určitě nezklamou.

Dárky do 1 000 Kč

Vánoční dárek logbook ALBE

ALBE Logbook
od 99 Kč

Každý potápěč srdcař si vede záznam svých potápěčských dobrodružství. Papírová forma je stále klasika, navíc ve formě krásně graficky zpracovaného deníku navrhnutého s láskou přímo od nás ALBE Boyzes. Verze pro 30 – 100 ponorů.

Vánoční dárek kniha Špalek Výstroj pro rekreační a technické vrakové a jeskynní potápění

Kniha Špalek
459 Kč

Hloubky, jeskyně, potápění pod ledem. Všechna tato pokročilá potápěčská odvětví vyžadují nejen odpovídající trénink, ale taky perfektní uspořádání výstroje. Na českém trhu není lepší kniha o technické výstroji než tato. Ideální pro ty, kteří se chtěji posunout dále do technického potápění.

Vánoční dárek kniha Mare nostrum

Kniha Mare Mostrum
289 Kč

Nové inspirace na potápěčské výpravy, které lze nasát v poklidu na gauči vedle vánočního stromečku u hrníčku svařeného vína? Proč ne. Tohle je ono!

Vánoční dárek Scubapro shaker

Scubapro Shaker
962 Kč

Audio signály pod vodou dopomáhají k lepší organizaci ponorů, pomůžou upozornit skupinu potápěčů na zajímavé objekty, poslouží i v případě nouzové situace. Shaker je v tomto klasika.

Vánoční dárek neoprenové ponožky Agama Sigma 5mm

Neoprenové ponožky 5 mm
550 Kč

Tepelný komfort chodidel při potápění lze vylepšit neoprenovými ponožkami jako další ochranou vrstvou v botách nebo i v ploutvích s uzavřenou patou. Velikosti od 36 do 45.

Vánoční dárek DTD Wetnotes

Wet notes – zápisník
560 Kč

Poznámky pod vodou se hodí. Náčrtky mapek, poznamenání směrů pro jednodušší navigaci, dorozumění se s buddym pod vodou, zaznamenání dat při jeskynním mapování. To vše díky wet notesu. Dostupné barvy: červená, černá, modrá, oranžová a růžová.

Vánoční dárek DTD Spool cívka 17m

Dekompresní cívka 17 m
449 Kč

Každý potápěč potápějící se (nejen) na otevřeném moři by ji měl mít. Lze využít v kombinaci s dekompresní bójkou nebo samostatně jako záložní bubínek pro potápění v jeskyních či pod ledem. Existují varianty i delší a to 30 a 40 m.

Vánoční dárek Aropec Tabulka na psaní

Poznámková tabulka pod vodu
350 Kč

Šikovná plastová tabulka s otočnými listy. Komfortní nošení díky zaoblení kopírujícímu radius ruky. Tužkou lze přímo pod vodou zapisovat poznámky, vhodné pro přípravu plánů ponorů.

Vánoční dárek Scubapro Bojka

Scubapro dekompresní bójka
637 Kč

Nezbytnost pro ponory na lokalitách s lodní dopravou, na otevřeném moři, při driftovém potápění. Pro ty, co ještě nemají, tenhle dárek nemůže zklamat. Doporučujeme v kombinaci s osobní cívkou.

Vánoční dárek Scubapro regulator bag taška na potapěčskou automatiku

Scubapro taška na automatiky
962 Kč

Polstrovaná, elegantní, objemná. Luxus pro transport nejdůležitější součásti potápěčské výstroje, díky které je možné pod vodou dýchat. Uvnitř najdeš i mini taštičku na potápěčský počítač, která se také hodí.

Vánoční dárek Scubapro Mesh sack baťoh na šnorchlování

Scubapro Mesh batoh
999 Kč

Stylový a funkční síťovaný batoh. Šnorchlovací nebo rekreační potápěčskou výbavu lze pohodlně transportovat a ještě u toho i vypadat cool. Rychle schne, je vzdušná, takže bezproblémová údržba.

Vánoční dárek Scubapro univerzální ramínko

Univerzální ramínko na výstroj
624 Kč

Potápěčskou výstroj po ponorech je třeba řádně usušit a skladovat. Robustní plastové ramínko pro univerzální využití, na které lze pověsit oblek, BCD, automatiku nebo třeba i ploutve. Dostupné v černé, modré i zelené barvě.

Vánoční dárek Enluva vložka do rukavic, pletené rukavice

Vložky do rukavic Enluva
834 Kč

Pod led, do hloubek, do jeskyní, do chladných vod, 100% přírodní vlna. Vložka do suchých rukavic, se kterými opravdu zima na ruce nebude. Ozkoušeno, prověřeno řadou technických potápěčů. Doporučujeme.

Vánoční dárek Scubapro Snapper karabina na lanku

Scubapro Snapper karabina
550 Kč

Svítilna, fotoaparát, kamera. Vše je třeba mít komfortně a funkčně uchyceno k výstroji. Se snapperem s délkou spirály až 1 m je zaručena pohodlná manipulace včetně pojištění proti ztrátě.

Vánoční dárek Aqualung držák octopusu

Silikonový držák na automatiku
515 Kč

Pohodlný a praktický držák pro technickou konfiguraci automatik. Záložní zdroj vzduchu bude jednoduše přístupný, snadno a rychle použitelný díky šikovnému umístění rovnou pod krkem.

ALBE čepice
350 Kč

Využitelná ve všech ročních obdobích, na lodi, na člunu, mezi ponory v zimě, vhodná i pro běžné nošení. Teplá, elegantní, pohodlná a v několika barevných variantách. Samozřejmě doporučujeme, ALBE ploutve mají styl :).

Vánoční dárek Scubapro tričko Retro

Scubapro retro tričko
520 Kč

100% přírodní bavlna a super retro design. Scubapro brand má jméno a i my rádi nosíme produkty této značky nejenom pod vodou.

Dárky do 2 500 Kč

Vánoční dárek Enluva vložky do bot, ponožky

Sada vlněných ponožek Enluva
1 349 Kč

Novinka letošního roku! Sada 2 vlněných ponožek, které udrží nohy v teple v jakýchkoliv podmínkách. Pod led, do hloubek, do jeskyní, do chladných vod. Materiál ozkoušený a prověřený řadou technických potápěčů. Doporučujeme.

Vánoční dárek Scubapro UPF lycrové tričko UPF oblečení

Lycrové oblečení
od 1 066 Kč

Jedny z nejoblíbenějších produktů vůbec. Vybírat můžeš z triček, kalhot či celých kombinéz. Celá škála barevných kombinací, pánské i dámské varianty. Sluší opravdu každému. UV ochrana, ochrana před poraněním, tepelný komfort. Na šnorchlování v teplých vodách nebo pro vylepšení komfortu pod neoprenový oblek, vhodné i pro nepotápěče.

Vánoční dárek Suunto kompas SK-8

Suunto SK-8 kompas
1 705 Kč

Navigace pod vodou nemůže být jednoduší díky tomuto skvěle konstruovanému kompasu. Snadno čitelná stupnice pracující i ve větším náklonu. Možnost praktického bungee uchycení. Suunto dělá opravdu perfektní kompasy.

Vánoční dárek Scubapro titaknový Nůž SK75

Scubapro S75 nůž
1 705 Kč

Pro nouzové použití při kontaktu s rybářským vlascem nebo sítí, pro manipulaci a zakracování vodících šnůr, přeřeže i lano. Titanová čepel a pouzdro upevnitelné k BCD.

Vánoční dárek Scubapro cestovní adaptér DIN/INT

Cestovní adaptér
1 794 Kč

Při cestování za potápěním se lze setkat s jiným typem připojení regulátoru k ventilu lahve než je u nás běžné. Redukce DIN/INT by neměla chybět ve výbavě potápěče cestovatele.

Vánoční dárek Scubapro maska Trinidad 3

Maska Trinidad 3
1 295 Kč

Poškozený řemínek nebo rozbitý zorník u masky může zkazit celé potápění. Jednozorníková maska Trinidad 3 může být optimální zálohou pro tyto případy. Kvalitní, skladná, lehká a se skvělým výhledem.

Dárky nad 2 500 Kč

Vánoční dárek Scubapro svítilna Nova 850R

Scubapro NOVA 850R svítilna
od 4 238 Kč

Pohodlné madlo, gumová ochrana diody, pojistka proti samovolnému zapnutí, nabíječka baterky Lion, svítivost 850 lumenů. Vhodná pro noční ponory, průzkum vraků a kavern. ALBE tým se s ní taky potápí :).

Vánoční dárek Scubapro maska D mask

Scubapro D-Mask
4 810 Kč

Lídr mezi maskami od Scubapro. Polarizovaná skla, komfortní řemínek, elastický anatomický silikon, adaptér na připojení počítače HUD, možnost výměny dioptrických skel, možnost výměny obrouček jiné barvy. K dispozici 3 velikosti – small, medium a wide s rozdílným množstvím silikonu.

Scubapro Jet Fin
5 590 Kč

Kvalita prověřená časem a stovkami tisíc technických a jeskyních potápěčů. Robustní, výkonné, vhodné v kombinaci se suchým oblekem a těžkou konfigurací (dvojče, sidemount, stage lahve). Nadčasový design, který doposud nebyl překonán. Lídr mezi technickými ploutvemi, vintage a supermoderní v jednom. Potěší každého potápěče.

Vánoční dárek Scubapro ploutve Seawing nova

Scubapro Seawing Nova
4 810 Kč

Vlajková loď mezi sportovními ploutvemi. Hydrodynamický tvar a otvor, vynikající pružinový efekt listu, pohodlné nasazení díky bungee řemínku. Velká rychlost i při minimální fyzické námaze. Malá hmotnost, vhodné pro cestování letadlem.

Další články